במוצאי שבת התחשק לי פלאפל (את הפלאפל האהוב עלי אני קונה במרכז זיו, נו"ש - פרטים נוספים בפוסט אחר), אבל הפלאפל היה סגור, אז עשינו סיבוב ומצאנו מקום חדש (אם אני זוכרת נכון היה שם פלאפל לפני כן).
המקום נקרא "Pasta Market" והוא נמצא ברחוב שלום עליכם 1, חיפה. בתכל'ס (במרכז זיו, ליד דומינוס ובורקס העגלה). והוא נפתח לפני כשבועיים. רואים - הכול חדש לגמרי.
אז אני אתחיל מזה שרואים שהמקום חדש ומושקע. האווירה מאוד נעימה: יש כל מיני מכשירים ישנים, אווירת רטרו שכזאת... אני אהבתי. יש גם לוח שעליו כתובות המנות והמקום נקי ומאורגן.
יש שני איזורי ישיבה: בפנים ובחוץ.
בפנים: ישיבה על כסאות בר גבוהים - או ליד החלון שמשקיף על הרחוב או ממש ליד איזור העבודה של הטבח. אני רואה בזה יתרון מעולה - שהמטבח חשוף ורואים את כל מה שנעשה ועד כמה נקי ומסודר הם עובדים.
בנוגע למקומות הישיבה ובהתייחס לעובדה שהם עדיין לא עושים משלוחים - אוטוטו יגיע הקיץ וסביר להניח שאנשים יעדיפו לשבת בפנים, באיזור ממוזג... בהצלחה. המקום קטן ואינטימי. זה יתרון, אבל העובדה שהם ממוקמים ליד הטכניון וצפוי שיהיו שם הרבה סטודנטים (אז אולי יהיה צורך להגדיל את המקום, אני מקווה בשביל בעלי העסק).
בביקור שלנו היו שני עובדי מטבח ומלצרית אחת. שלושתם היו אדיבים ונעימים. ועוד ארבע לקוחות.
המקום קטן ואין להם עדיין משלוחים. אנחנו לקחנו שתי מנות הביתה.
המחיר היה סביר לחלוטין. בוחרים את סוג הפסטה ואת סוג הרוטב. לקחנו את המנות הביתה ואת האמת - לא עפנו, אבל גם לא סבלנו
המנות היו בגודל סביר. גודל מנת הרביולי תרד היתה סבירה מינוס. מעט מידי רביולי, הרוטב שבחרנו היה רוטב פסטו ולא עפנו... היה חסר עוד קצת צנוברים ברוטב.
המנה שאני לקחתי היתה פסטה רדיאטורי ברוטב בולונז - המנה שלי היתה סבבה. קצת קטנה למי שרעב ואני הייתי רעבה, אבל מנה סבירה. לצערי, מכיוון שלקחנו את המנה הביתה ולא התאפשר לנו (יש תינוקת) לאכול אותה מיד איך שהגענו הביתה... אז הפסטה שלי הפכה משהו שהוא יותר עיסת בצק פסטה. אני לא יודעת אם לא קיררו אותה (כדי לעצור את תהליך הבישול) לפני ששמו עליה רוטב או האם בגלל שהמנה חיכתה לי ולא אכלתי אותה במייד, אבל הפסטה שלי לא היתה "אל דנטה" (על השן = שיש מעט נוקשות ואפשר לנגוס בפסטה). כנראה שצריך לבדוק את העניין שוב כשיושבים במקום. הרוטב בולונז היה טעים, אבל לא שמיימי. פשוט טעים.
אני בהחלט לוקחת בחשבון שכנראה רצוי לאכול את המנות במקום או שהם יערכו בצורה מתאימה יותר לטייק אוואי או משלוחים ולמה??? כי הקופסאות שבהן לוקחים את המנות, לא נושמות - מה שגורם לרוטב של הפסטה להמשיך ולבשל את הפסטה. וחבל... כי יכול להיות ואפילו סביר שמסעדה שקוראת לעצמה "פסטה מרקט" יודעת לבשל פסטה במרקם אל דנטה... וכנראה האריזה האטומה בעצם המשיכה לבשל את הפסטה ברוטב הבולונז החם.
יחד עם זאת ולמרות הביקורת טעם המנות הוא טוב פלוס. לא מעולה ולא שמיימי, אבל טוב מאוד.
לא חיכינו הרבה זמן עד שהמנות שהזמנו הוכנו ובינתיים התרשמנו מהמקום וצילמנו.
שורה תחתונה - פסטה מרקט לא האירה לי את הלילה, למרות שזה מה שכתוב בחשבונית שקיבלתי, מעל מספר הטלפון של העסק.
שתי מנות בגודל סביר, בטעם טוב שנלקחו הביתה עלו 78 שקלים.
אפשר היה לפנק באיזה לחם הבית או פוקצ'ה או בקבוק שתיה או כל מיני תבלינים מומלצים ועוד יותר חשוב הם לא לגמרי ערוכים לטייק אוואי או משלוחים עדיין, אבל האדיבות שלהם והיצירתיות שלהם מפצה על העניין. רצינו את גבינת הפרמזן בצד - לא היה להם מיכל קטן מתאים לעניין, אז הם שמו לנו בכוס חד פעמית וסגרו עם ניילון נצמד (יפה מצידם).
בקיצור - נראה לי שהרבה יותר שווה לשבת שם מאשר לקחת הביתה או להזמין - לפחות עד שהם יערכו בצורה מתאימה למשלוחים ולקחת הביתה.
ניקיון - 5 גוגיות (מעולה)
אווירה - 5 גוגיות (מעולה)
שירות - 5 גוגיות (מעולה)
אריזה - 2 גוגיות (דורש חשיבה מחודשת)
מחיר - 4 גוגיות (טוב)
טעם - 3 וחצי גוגיות (סביר פלוס)
גודל המנות... קצת בעייתי לכמת את זה, זה תלוי כמה אתה רעב וכמה אתה בדרך כלל רגיל לאכול. לנו המנות היו קטנות מידי. היינו רעבים מאוד. יש מצב שאם אתה מגיע רעב אבל לא מאוד מאוד רעב - אז זה סבבה.
החוויה לא האירה לי את הלילה, אבל גם לא החשיכה אותו. יש מקום לשיפור. אבל יאמר לזכותם שהם פעילים רק שבועיים ואמרו שבקרוב יהיו משלוחים. אולי אז יעשו חושבים לגבי האריזה (שלא תפגע באיכות הפסטה) יחשבו על כל מיני רטבים ומיכלים מתאימים לגבינת פרמזן שתהיה בצד ולא מעל המנה).
אני כפי שציינתי בפוסט הראשון שלי מאוד מעריכה שירות טוב, אווירה וניקיון ולכן אני מאמינה שאני אחזור לשם שוב או אנסה להזמין מהם, כשיהיו להם משלוחים.
בהצלחה לעסק החדש!
יש ים של פוטניציאל למסעדה הזאת.
המקום נקרא "Pasta Market" והוא נמצא ברחוב שלום עליכם 1, חיפה. בתכל'ס (במרכז זיו, ליד דומינוס ובורקס העגלה). והוא נפתח לפני כשבועיים. רואים - הכול חדש לגמרי.
אז אני אתחיל מזה שרואים שהמקום חדש ומושקע. האווירה מאוד נעימה: יש כל מיני מכשירים ישנים, אווירת רטרו שכזאת... אני אהבתי. יש גם לוח שעליו כתובות המנות והמקום נקי ומאורגן.
יש שני איזורי ישיבה: בפנים ובחוץ.
בפנים: ישיבה על כסאות בר גבוהים - או ליד החלון שמשקיף על הרחוב או ממש ליד איזור העבודה של הטבח. אני רואה בזה יתרון מעולה - שהמטבח חשוף ורואים את כל מה שנעשה ועד כמה נקי ומסודר הם עובדים.
בנוגע למקומות הישיבה ובהתייחס לעובדה שהם עדיין לא עושים משלוחים - אוטוטו יגיע הקיץ וסביר להניח שאנשים יעדיפו לשבת בפנים, באיזור ממוזג... בהצלחה. המקום קטן ואינטימי. זה יתרון, אבל העובדה שהם ממוקמים ליד הטכניון וצפוי שיהיו שם הרבה סטודנטים (אז אולי יהיה צורך להגדיל את המקום, אני מקווה בשביל בעלי העסק).
בביקור שלנו היו שני עובדי מטבח ומלצרית אחת. שלושתם היו אדיבים ונעימים. ועוד ארבע לקוחות.
המקום קטן ואין להם עדיין משלוחים. אנחנו לקחנו שתי מנות הביתה.
המחיר היה סביר לחלוטין. בוחרים את סוג הפסטה ואת סוג הרוטב. לקחנו את המנות הביתה ואת האמת - לא עפנו, אבל גם לא סבלנו
המנות היו בגודל סביר. גודל מנת הרביולי תרד היתה סבירה מינוס. מעט מידי רביולי, הרוטב שבחרנו היה רוטב פסטו ולא עפנו... היה חסר עוד קצת צנוברים ברוטב.
המנה שאני לקחתי היתה פסטה רדיאטורי ברוטב בולונז - המנה שלי היתה סבבה. קצת קטנה למי שרעב ואני הייתי רעבה, אבל מנה סבירה. לצערי, מכיוון שלקחנו את המנה הביתה ולא התאפשר לנו (יש תינוקת) לאכול אותה מיד איך שהגענו הביתה... אז הפסטה שלי הפכה משהו שהוא יותר עיסת בצק פסטה. אני לא יודעת אם לא קיררו אותה (כדי לעצור את תהליך הבישול) לפני ששמו עליה רוטב או האם בגלל שהמנה חיכתה לי ולא אכלתי אותה במייד, אבל הפסטה שלי לא היתה "אל דנטה" (על השן = שיש מעט נוקשות ואפשר לנגוס בפסטה). כנראה שצריך לבדוק את העניין שוב כשיושבים במקום. הרוטב בולונז היה טעים, אבל לא שמיימי. פשוט טעים.
אני בהחלט לוקחת בחשבון שכנראה רצוי לאכול את המנות במקום או שהם יערכו בצורה מתאימה יותר לטייק אוואי או משלוחים ולמה??? כי הקופסאות שבהן לוקחים את המנות, לא נושמות - מה שגורם לרוטב של הפסטה להמשיך ולבשל את הפסטה. וחבל... כי יכול להיות ואפילו סביר שמסעדה שקוראת לעצמה "פסטה מרקט" יודעת לבשל פסטה במרקם אל דנטה... וכנראה האריזה האטומה בעצם המשיכה לבשל את הפסטה ברוטב הבולונז החם.
יחד עם זאת ולמרות הביקורת טעם המנות הוא טוב פלוס. לא מעולה ולא שמיימי, אבל טוב מאוד.
לא חיכינו הרבה זמן עד שהמנות שהזמנו הוכנו ובינתיים התרשמנו מהמקום וצילמנו.
שורה תחתונה - פסטה מרקט לא האירה לי את הלילה, למרות שזה מה שכתוב בחשבונית שקיבלתי, מעל מספר הטלפון של העסק.
שתי מנות בגודל סביר, בטעם טוב שנלקחו הביתה עלו 78 שקלים.
אפשר היה לפנק באיזה לחם הבית או פוקצ'ה או בקבוק שתיה או כל מיני תבלינים מומלצים ועוד יותר חשוב הם לא לגמרי ערוכים לטייק אוואי או משלוחים עדיין, אבל האדיבות שלהם והיצירתיות שלהם מפצה על העניין. רצינו את גבינת הפרמזן בצד - לא היה להם מיכל קטן מתאים לעניין, אז הם שמו לנו בכוס חד פעמית וסגרו עם ניילון נצמד (יפה מצידם).
בקיצור - נראה לי שהרבה יותר שווה לשבת שם מאשר לקחת הביתה או להזמין - לפחות עד שהם יערכו בצורה מתאימה למשלוחים ולקחת הביתה.
ניקיון - 5 גוגיות (מעולה)
אווירה - 5 גוגיות (מעולה)
שירות - 5 גוגיות (מעולה)
אריזה - 2 גוגיות (דורש חשיבה מחודשת)
מחיר - 4 גוגיות (טוב)
טעם - 3 וחצי גוגיות (סביר פלוס)
גודל המנות... קצת בעייתי לכמת את זה, זה תלוי כמה אתה רעב וכמה אתה בדרך כלל רגיל לאכול. לנו המנות היו קטנות מידי. היינו רעבים מאוד. יש מצב שאם אתה מגיע רעב אבל לא מאוד מאוד רעב - אז זה סבבה.
החוויה לא האירה לי את הלילה, אבל גם לא החשיכה אותו. יש מקום לשיפור. אבל יאמר לזכותם שהם פעילים רק שבועיים ואמרו שבקרוב יהיו משלוחים. אולי אז יעשו חושבים לגבי האריזה (שלא תפגע באיכות הפסטה) יחשבו על כל מיני רטבים ומיכלים מתאימים לגבינת פרמזן שתהיה בצד ולא מעל המנה).
אני כפי שציינתי בפוסט הראשון שלי מאוד מעריכה שירות טוב, אווירה וניקיון ולכן אני מאמינה שאני אחזור לשם שוב או אנסה להזמין מהם, כשיהיו להם משלוחים.
בהצלחה לעסק החדש!
יש ים של פוטניציאל למסעדה הזאת.






אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה